Roos van Leary


De typering van mijn zelfbeeld ziet er als volgt uit:

– kan streng zijn wanneer dat nodig is;

– assertief, vertrouwend op zichzelf, onafhankelijk, zakelijk;

– baast over anderen, dominant, geeft altijd advies;

– mild ten aanzien van een fout, overbeschermend, te toegeeflijk;

– hartelijk en met begrip, kan goed overweg met anderen, wil sympathie;

– bewondert en immiteert anderen, wil bevestiging, respect voor gezag;

– heeft gebrek aan zelfvertrouwen, bescheiden, geef gewoonlijk toe

– kan klagen wanneer dat nodig is

 

Ik ga grotendeels akkoord met dit zelfbeeld. Ik ben niet dominant maar hou wel van verantwoordelijkheid binnen een team. Ik hou er van om bevestiging van mijn werk te krijgen, maar ga nooit opscheppen met dingen die ik heb verwezenlijkt. Ik ben altijd bereid om toe te geven mits een goeie argumentatie wordt gegeven.