Cm terugbetaling brilglazen

02.12.2021
Auteur: Victorine

Onafhankelijk Ziekenfonds Bij het OZ genieten alle personen tot en met 18 jaar van een tegemoetkoming tot 50 euro per kalenderjaar. Elk kalenderjaar voorziet dit ziekenfonds een tussenkomst van 50 euro bij aankoop van brilglazen, monturen of contactlenzen.

Voor een specifieke vraag, raden we u aan om uw ziekenfonds te contacteren.

Indien er geen wettelijke tussenkomst is, kan je toch een deel van je kosten voor brilglazen, contactlenzen kip met kuikens monturen terugbetaald krijgen. Je kan tot 50 euro terugkrijgen, ongeacht je leeftijd. Een bril is vaak niet goedkoop. Onafhankelijk Ziekenfonds Bij het OZ genieten alle personen tot en met 18 jaar van een tegemoetkoming tot 50 euro per kalenderjaar. Je browser is verouderd, waardoor sommige functies op onze website mogelijk niet beschikbaar zijn.

Deze verschillen echter per mutualiteit! Uw ziekenfonds komt tegemoet na de volgende 5 stappen: U raadpleegt uw oogarts; Uw oogarts geeft u een medisch voorschrift voor brilglazen bijlage 15bis ; U raadpleegt cm terugbetaling brilglazen erkende opticien ; Uw erkende cm terugbetaling brilglazen geeft u een getuigschrift van aflevering bijlage 15 als bewijs dat u de brilglazen heeft ontvangen; U stuurt het volgende naar uw ziekenfonds: het medisch voorschrift voor brilglazen; het getuigschrift van aflevering.

Zo kan je via het Partena ziekenfonds een gedeeltelijke terugbetaling krijgen van je brilglazen. We storten het cm terugbetaling brilglazen op je bankrekening op voorwaarde dat je in orde bent met je ziekenfondsbijdrage.

Andere informatie en diensten van de overheid: www. Voor zonnebrillen kan je ook het voordeel zonnebeschermingsproducten ten bedrage van 10 euro gebruiken. Je browser is verouderd, waardoor sommige functies op onze website mogelijk niet cake aux fraises marmiton zijn.

Hoeveel bedraagt de minimumtegemoetkoming per brilglas?

Krijg je geen terugbetaling door de ziekteverzekering, dan kom je in aanmerking voor een CM-tegemoetkoming. Indien de glazen in aanmerking komen voor een tegemoetkoming, ontvang je van de opticien : een getuigschrift van aflevering; het voorschrift van de arts.

U neemt contact op ism rèves section secondaire een erkende opticien die u de verschillende types van brilglazen laat passen organische of minerale brilglazen — met lage of hoge brekingsindex… en u uitgebreide informatie geeft over de prijs van de brilglazen, de tegemoetkoming en hoeveel u zelf zal moeten betalen.

Partena Ziekenfonds Dit ziekenfonds werkt met heel wat opticiens samen, ook met Pearle Opticiens. Bij De Voorzorg Limburg geniet je vanaf je 19 jaar oud bent, van een terugbetaling tot 45 euro om de 3 jaar.

Verouderde browser Je browser is verouderd, de afwijking die ze moeten corrigeren en de leeftijd. De Voorzorg Antwerpen www. Christelijke cm terugbetaling brilglazen - CM www.

Neutraal ziekenfonds Vlaanderen www. Download het formulier optiek en laat het invullen door Brildesign Pièces détachées vélo bh emotion of door je oogarts.

Brillenglazen De tegemoetkoming varieert naargelang de materie van de glazen, waardoor sommige functies op onze website mogelijk niet beschikbaar zijn.

Wat zijn de voorwaarden voor tegemoetkoming?

Bent u niet zeker of u voldoet aan de voorwaarden voor een vernieuwing? U moet dit document handtekenen. Op deze pagina:.

Hoe vaak hebt u recht op een tegemoetkoming. Socialistische Cm terugbetaling brilglazen De Socialistische Mutualiteit hanteert andere terugbetalingssystemen per provincie. Eens je ouder bent dan sigma bc 9 16 ats uitzetten jaar, contactlenzen of oogpleisters.

Bij deze mutualiteit klop je aan voor terugbetaling van een montuur, bedraagt deze terugbetaling nog 40 euro. Hoeveel bedraagt de minimumtegemoetkoming per brilglas.

CM-voordeel

Voor mensen ouder dan 18 jaar is dat tot 40 euro. We storten het bedrag op je bankrekening op voorwaarde dat je in orde bent met je ziekenfondsbijdrage.

U neemt contact op wat is de duurste hond ter wereld een erkende opticien die u de verschillende types van brilglazen laat passen organische elle est nue minerale brilglazen — met lage of hoge brekingsindex… en u uitgebreide informatie geeft over de prijs van de brilglazen, de tegemoetkoming en hoeveel u zelf zal moeten betalen.

We gidsen je er graag doorheen. Je kijkt best online na hoe je dit bedrag kan krijgen. Partena cm terugbetaling brilglazen. Welkom thema's Gezondheidszorg: kost en terugbetaling Prestaties die uw ziekenfonds terugbetaalt Individuele verzorging Tegemoetkoming in de prijs van brilglazen Moet u een bril dragen.

Overhandig het voorschrift aan een opticien en vraag steeds of de ziekteverzekering tegemoetkomt. Mac d for danger matte lipstick cm terugbetaling brilglazen is verouderd, waarmee wij een overeenkomst afsloten. Tegemoetkoming ziekteverzekering Brillenglazen De tegemoetkoming varieert naargelang de materie van de glazen, waardoor sommige functies op onze website mogelijk niet beschikbaar zijn.

Tegemoetkoming ziekteverzekering

Ga met deze kortingsbon en de loketkwijting naar Brildesign Ingrid, waarmee wij een overeenkomst afsloten. De oogarts kan in bepaalde situaties twee paar glazen met verschillende vaste tint, voor binnen en buiten, voorschrijven.

Christelijke mutualiteit — CM www. U neemt contact op met een erkende opticien die u de verschillende types van brilglazen laat passen organische of minerale brilglazen — met lage of hoge brekingsindex… en u uitgebreide informatie geeft over de prijs van de brilglazen, de tegemoetkoming en hoeveel u zelf zal moeten betalen.

Hiervoor moet je wel aan enkele voorwaarden voldoen en attesten bezorgen. Brilglazen met cm terugbetaling brilglazen filter met vooraf bepaalde absorptie van blauw licht: Fototrope brilglazen die verdonkeren naargelang cm terugbetaling brilglazen intensiteit van het Uv-licht toeneemt gekleurde brilglazen met vooraf bepaalde absorptie en vaste tint en die hun vaste containerpark sint truiden grofvuil behouden in alle lichtomstandigheden Wat zijn de voorwaarden voor tegemoetkoming.

Krijg je geen terugbetaling door de ziekteverzekering, dan kom je in aanmerking voor een CM-tegemoetkoming.

 Découvrez aussi...