Media

Google DMA

Google Digital Masters Academy

Eerst en vooral de Google Academy was een zeer leerrijke ervaring waarbij ik een serieuze bagage met nieuwe kennis heb kunnen verzamelen. Het was inspirerend om te zien wat je met de meest gebruikte zoekmachine ter wereld nog kunt doen, anders dan gewoon zoeken dan. Het is een zeer interactief leertraject waarin je alle insiders leert kennen van het platform. Dit is zeker kennis en skills die kunnen worden meegenomen naar de toekomst toe. 

Dit is kennis die voor mij zeker in de toekomst een grote waarde kan hebben. Binnen Switch Visuals proberen wij klanten hun naam naar buiten te brengen, dit valt dus onder de categorie brand awareness. Google ads en hun marketingplatform zijn uiterst geschikt om je naam naar de buitenwereld te sturen. Het is niet alleen handig voor onze klanten te helpen maar voor ons zelf ook. Het is een marketingtool waarvan er momenteel niet genoeg mensen zijn die hem beheersen. Het is leuk dat wij deze kennis in petto hebben en zo ook zelf onze marketing volledig beheren. We hebben nu bijna alle kennis in huis om te werken aan brand awareness. Nu alleen nog onze social media marketing kennis bijschaven en we zijn er helemaal klaar voor. 

Wil je meer weten over mijn Google DMA verhaal klink dan op onderstaande knop! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *